+389 (0)31 452 282
English
Dr. Hahn
ПРОИЗВОДИ ВО ОВАА КАТЕГОРИЈА...
Hahn-KT-V-6R
V 6R e шаркa што ja  акцентира убавината на атрактивна врати со нивниot бренд и се издвојува поради нивната ефикасност, висок калибар инсталирана технологија. Шарките на серија постигна 13 видови на класа рејтинг за многу високи отпор во текот на тестирањето за CE означување и на тој начин може исто така да биде пролонгиран за излез за итни случаи врати. Добро се вклопуваат, обезбедуваaт дури и врати кои имаат високи топлински изолациски комори. Шарките се RAL-TESTED и одобрени за врати со тежина до 140 килограми. 
Hahn-KT-EV
KT-EV е дизајниран за врати со тежина до 120 килограми. Покрај тоа, навратната панта треба да се користи универзално на многу врата рамка системи. Hahn KT-EV нуди две димензии од 15 - 23 мм и три метра ширини, база за тенки и стандардни рамки и, исто така, доаѓа со CE сертификат..
Hahn-KT-SN
KT-SN верзиjata  има исти својства како Dr.Hahn SV. Дополнителен држач за да издржи заклучување на вратата, со шарнир се вклопуваат додадени елементи што обезбедува дополнителна стабилност на елементот во зависност од дизајнот на секции. Дури и во поглед на заштита против-провала, малите шарки се докажаа во тестовите, спроведени од страна на лабораториите за испитување, благодарение на интегрираната анти-провалник сигурна стража.