+389 (0)31 452 282
English
ГАЛЕРИЈА
  • picz/img1
  • picz/img1
  • picz/img2
  • picz/img2
  • picz/img1
  • picz/img2
  • picz/img1
  • picz/img2
  • picz/img1
  • picz/img1

Јуниор (Junior) ДООЕЛ Куманово е компанија основана во 1993 година како семеен приватен бизнис, најпрвин како застапник за брендираната српска компанија Bane Sombor, па денеска како застапник за светските познати брендови.