+389 (0)31 452 282
English
Tojo
ПРОИЗВОДИ ВО ОВАА КАТЕГОРИЈА...
Ногарка за мебел Тојо
Прва и најпродавана серија на ногарки за мебел. Се произведува од 2004 година и е направена од Zamka 5, постои во мат и сјајна варијанта и во две димензии 50 и 100 милиметри.
Ногарка Quadra и Rondo
Quadra и Rondo ги задоволуваат дури и најспецифичните вкусови. Погодни се за купатилски, кујнски и ормарски мебел. Направени се од алуминиум и постојат во 3 димензии 50, 100 и 150 мм.
Ногарка Quadra и Rondo
Quadra и Rondo од дрво се логичен продолжеток на своите претходници од алуминијум. Произведени од квалитетно дрво со детали од Zamka. Достапни во 3 димензии, 50, 100 и 150 мм.
Ногарка Gaj
Најстабилната ногарка од производството на Tojo. Наменета за тапациран мебел. Се произведува во три бои - сребрена, златна и графитна, како и во луксузна хромирана варијанта.
Ногарка Twiggy
Ногарка со фантастични карактеристики. Се изработува од Zamka 5 во две димензии и мат и сјај варијанта. Претставува елегантна и ефтина верзија на Tojo Ногарките, на која не и недостигаат цврстината и стабилноста.
Ногарка Lucky
Елегантна, специфична цврста и стабилна ногарка произведена во две димензии од Zamka 5 во мат и сјај варијанта.
Брава за метални врати
Носачи
Tojo произведува и ногарки по специфична потреба.
Спојки и ногарки за кревети